Lisätietoa Elsannan kursseista

Järjestämme erilaisia koulutus- ja kurssitapahtumia liittyen luonnolliseen kosmetiikkaan.

Elsanna ilmoittaa kursseista näillä sivuilla (www.elsanna.fi) josta Tuotteet/Kurssit linkkien alta löytyy ajankohtaiset ja tulevat kurssit. Voit ostaa oman paikkasi suoraan sivuilta viemällä haluamasi kurssi ostoskoriin ja maksamalla se kassalla verkkopankissa. Jos haluat lisätietoja asiasta vastaamme sinulle ilomielin joko sähköpostilla kurssit@elsanna.fi (info@elsanna.fi) tai puhelimitse 040 255 4374.

Ostettuasi kurssin olet automaattisesti mukana eikä lisäilmoittautumisia tarvitse tehdä. Jos joudut perumaan osallistumisesi maksamme osallistumismaksun täysimääräisenä takaisin peruutuksen tapahduttua 48 tuntia ennen ko kurssin alkua, jos peruutus tapahtuu myöhemmin maksamme puolet summasta takaisin.

Elsannan omat kurssit keskittyvät yleensä lauantaihin mutta myös muut viikonpäivät ovat mahdollisia. Ajallisesti kesto on noin 3 tuntia, kannattaa varautua kuitenkin hieman pidempää ajanjaksoon riippuen kurssilaisten määrästä ja tiedonhalusta.

Voit myös koota oman kurssiporukan 3-12 henkeä ottaen yhteyttä meihin niin räätälöimme teille oman kurssin. Jos olette tulossa kauempaa ja haluatte järjestää kokonaisen kurssiviikonlopun voimme neuvotella teille majoituksen ja muita aktiviteetteja Pieksämäellä. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, autamme teitä mielellämme.

 Kurssivaihtoehtoja olemme listanneet oheen:

Saippuakurssi, peruskurssi kylmäprosessi saippua.

Saippuakurssi 2, värit, kuviot ja tekniikat. Kurssi tarkoitettu aiemmin kylmäprosessi saippuaa valmistaneille, käsittelemme erilaisia värejä ja tekniikoita saippuoiden kuviointiin.

Voidekurssi, peruskurssi jossa valmistetaan 2 erityyppistä voidetta, tutustutaan emulgointiin ja raaka-aineisiin.

Huulirasvaa ja vedettömiä salvoja, kurssilla valmistetaan huulirasvaa sekä erilaisia vedettömiä salvatuotteita sekä kuorintatuotteita, pääpaino öljyjen/rasvojen erilaisten ominaisuuksien ymmärtämisessä.

Deodoranttikurssi, valmistamme erityyppisiä luonnonmukaisia deodorantteja sekä perehdymme raaka-aineisiin.

Huulipuna kurssi, pääpaino huulipunan rakenteen ymmärtämisessä ja värien käsittelyssä. Valmistamme kaksi huulipunaa per osallistuja.

Meikkikurssi, luonnonmukainen ripsiväri, luomiväri ja voiteen sävytys on pääosissa tällä kurssilla. Valmistamme ripsi- sekä luomivärin ja sävytämme valmiin luonnonmukaisen voiteen.

Sampookurssi, tällä kurssilla voi valita joko kiinteän shampoopalan tai nestemäisen shampoon valmistuksen itselleen. Tutustumme raaka-aineisiin, opimme ymmärtämään shampoon rakenteen ja hiuspohjan erilaisia vaatimuksia. Teemme myös hoitoaineen.

Kotipuhtaaksi kurssilla perehdymme kodinpintojen puhdistajiin joita voimme itse tehdä luonnollisista materiaaleista. Kurssilainen valmistaa kaksi puhdistustuotetta itselleen.

Koirien tassuvaha ja sampookurssi, perehdymme koirien ihon ja turkin vaatimuksiin, käytettäviin raaka-aineisiin sekä valmistamme shampoon ja tassuvahan luonnollisin menetelmin.