Rosmariini palasampoo

Varastossa
Toimitusaika: 1-7 päivä(ä)

Kuvaus

Kiinteä sampoopala Rosmariini, hellävarainen ja tehokas puhdistaja kaikille hiustyypeille ja hiuspohjille. Parhaimmillaan kuitenkin hentojen / ohuiden hiusten vahvistajana.

Rosmariini sampoopala on valmistettu kasvipohjaisista, hellävaraisista ja ympäristöystävällisistä tensideistä ja hoitavista öljyistä sekä kosteuttavista luonnollisista ainesosista.

Tämä sampoo on valmistettu antamaan hiuksille ja hiuspohjalle volyymia ja myöskin tasapainottamaan hiuspohjan talituotantoa, soveltuu siten myös hyvin rasvoittuville hiuksille. Sampoopalassa on vaikuttavina ja tuoksuvina ainesosina luomulaatuisia eteerisiä rosmariini ja palmarosa öljyjä sekä syväpuhdistavaa kosmeettista vaalenanpunaista savea. Tasapainottava ja vahvistava sampoopala Rosmariini sisältää myös hoitavia luomulaatuisia öljyjä ja kasviuutteita joten et siis välttämättä tarvitse pesun jälkeen hoitoainetta.


INCI: Sodium Cocoyl Isethionate, Coco-Glucoside, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Ricinus Communis Seed Oil*, Illite, Coco-Caprylate, Cymbopogon Martini*, Rosemarinus Officinalis*, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Geraniol**, Linalool**,Citronellol**, Limonene**.**Eteerisistä öljyistä, *Bio.


pH 5-6, paino 50 g.