Ruis palasampoo

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-7 päivä(ä)

Kuvaus

Kiinteä Ruissampoo on kehitetty hellävaraiseksi ja tehokkaaksi puhdistajaksi kaikille hiustyypeille ja hiuspohjille. Sulfaatiton ja biohajoava sampoo sisältää kotimaista luomu ruista joka on erittäin vahva hivenaineiden lähde, saat hiuksillesi ja hiuspohjalle luonnollista elinvoimaa ja kiiltoa. Tuoksuna Ruis sampoopalassa on Litsea Cubeba luomulaatuinen aito 100% eteerinen öljy joka antaa raikkaalla sitruksella höystetyn kukkaispohjaisen hennon tuoksun.

Ruissampoopala on valmistettu kasvipohjaisista, hellävaraisista ja ympäristöystävällisistä tensideistä ja hoitavista öljyistä sekä kosteuttavista luonnollisista ainesosista sekä suomalaisesta täysjyvä rukiista, sampoopalaan on käytetty myös luomulaatuista nokkosta.

Riittoisa sampoopala Ruis sisältää kasvipohjaisia peseviä ainesosia sekä hoitavaa luomulaatuista kaakaovoita ja luomulaatuista kylmäpuristettua avokadoöljyä.


INCI: Sodium Cocoyl Isethionate (SCI), Coco Glucoside, Theobroma Cacao Seed Butter*, Persea Gratissima Oil*, Cetearyl Olivate-Sorbitol Olivate, Coco-Caprylate, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Secale Cereale (Rye)*, Urtica Dioica Powder*, Litsea Cubeba Fruit Oil*, Citral**, Limonene**, Linalool**. * Luomu, ** esiintyy luonnollisissa eteerisissä öljyissä.


pH: 5-6, paino 50 g