Toimitusehdot

Paketti (alle 2 kg). Toimitus postiin tai automaattiin

Paketti toimitetaan valittuun postiin tai pakettiautomaattiin. Tilauksen lähdettyä saat seurantaa varten lähetyskoodin tai pakettiautomaatin koodin tekstiviestillä postin toimesta. Hinta 5.50.

Palautukset

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Ennen palautusta tilauksen vastaanottajan on tehtävä palautusilmoitus sähköpostilla tai kirjallisesti postin välityksellä osoitteeseen: Elsanna, Kuopiontie 12, 76100 Pieksämäki. Palautus on tehtävä 14 vuorokauden sisällä palautusilmoituksesta. Palautuksen saatuamme suoritamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset (tilauksen arvo + toimituskulut). Korvaamme virheettömät ja avaamattomat tuotteet.
Tilauksen noutamatta jättäminen tai ohjeiden vastainen palautus ei ole palautus, tällöin palautamme tuotteiden hinnan vähennettynä niin lähetys- kuin palautuskuluilla eikä tuotteita palauteta takaisin asiakkaalle ellei toisin ole sovittu.  Veloitamme noutamattomista tilauksista 14,90€  joka vastaa toimituskulujen ja muiden kulujen todellisia kustannuksia. Lisätietoja kuluttajan oikeuksista verkkokaupassa saat kuluttajaviraston sivuilta.