Rosmariini aktiivihiili suolasaippua

6,00 

Rosmariini aktiivihiili suolasaippua sisältää monien luomulaatuisten kasviöljyjen lisäksi aktiivihiiltä joka on erittäin tehokas epäpuhtauksien poistaja ja himalajansuolaa joka mineraaliensa ansiosta huolehtii ihomme kosteustasapainosta.

 

Varasto loppu

Kuvaus

Aktiivihiilen ja mineraalisuolan yhdistelmä saippuassa tehostaa epäpuhtauksien eliminoimista ja ihon luontaisen kosteustasapainon ylläpitoa.

Tuoksuina Rosmariini saippuassa ovat aidot eteeriset palmarosan ja rosmariinin öljyt, jotka eivät ärsytä tuoksullaan vaan antaa hyvin hennon  tuoksumaailman. Värinsä saippua saa aktiivihiilestä ja vaalean punaisesta kosmeettisesta savesta, värit tulevat siis täysin kasvimaailmasta ja ovat luonnollisia. Mineraalisuolana tässä saippuassa on himalajansuola

Jos ihosi tuntuu kuivalta tai on atooppinen, silloin mineraalisuolasaippua on kokeilemisen arvoinen.

 

INCI : Sodium Cocoate** , Sodium Palmate**, Aqua, Sodium Chloride, Sodium Canolate**, Sodium Olivate**, Sodium Castorate**,  Activated Charcoal, Kaolin, Cymbopogon Martini**,Rosmarinus Officinalis**, Limonene*, Linalool*, Eugenol*. *Eteerisistä öljyistä, ** Luomulaatu.

Lisätiedot

Paino 100 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rosmariini aktiivihiili suolasaippua”