Shampoopala Kookos (tuoksuton)

9,00 

Kiinteä shampoopala Kookos on tuosuton sekä erittäin hellävarainen ja tehokas puhdistaja herkemmällekin hiuspohjalle. Erittäin riittoisat shampoopalat sisältävät myös hoitavia ainesosia.

 

Varastossa

tuotetunnus (SKU) ShK Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Kiinteä shampoopala Kookos, hellävarainen ja tehokas puhdistaja kaikille hiustyypeille ja hiuspohjille. Tuoksuton ja ilman väriä oleva kookospohjainen shampoopala pesee arimmatkin hiuspohjat hellästi ja huolellisesti

Kookos shampoopala on valmistettu kasvipohjaisista, hellävaraisista ja ympäristöystävällisistä tensideistä ja hoitavista öljyistä sekä kosteuttavista luonnollisista ainesosista.

Tämä shampoo on erittäin hellävarainen ja pohjautuu luomulaatuisiin kookospohjaisiin raaka-aineisiin. Shampoopalassa ei ole käytetty mitään eteeristäöljyä joten siinä ei myöskään ole tuoksua,  kookosöljy antaa hiuksille ravinteikasta  suojaa.   Riittoisa shampoopala Kookos sisältää nimensä mukaisesti kookospohjaisia peseviä ainesosia sekä hoitavia luomulaatuisia kookosöljyjä ja kasviuutteita joten et siis välttämättä tarvitse pesun jälkeen hoitoainetta.

Lisätiedot

Paino 60 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Shampoopala Kookos (tuoksuton)”